تلفن های تماس
09121172726
021-55534003

یکی از ورقه های آهنی که امروز در این مقاله میخواهیم جامع و کامل انرا بررسی کنیم تا شما در وجود مشکل یک شناخت کلی داشته باشید و دچار اختلال نشوید و به راحتی بتوانید مشکل را حل کنید و برای تعویض و خرید به سایت مراجعه کنید، ورقه آهنی گالوانیزه میباشد که یکی از ورقه های آهنی منحصر به فرد میباشد و بسیاری از مشاغل به طور آزاد از آن استفاده میکنند و خیلی هم طرفدار دارد.

ورقه گالوانیزه چیست ؟

آهنی که روی آن فلز روی آغشته شده باشد ورقه گالوانیزه گفته می شود و به این فرآیند، گالوانیزه گویند.

میزان پوشش روی بر روی ورقه بر اساس جرم فلز روی آن ها متفاوت است در محدوده 100 الی 350 گرم بر متر مربع قرار دارد. . ورقه گالوانیزه به دو صورت رول فرم و فابریک تولید می شود.ورقه رول شده  گالوانیزه دارای ضخامت گوناگون است که از ضخامت 18/0 میلی متر الی 6 میلی متر با دو عرض 100 سانتی متر و 125 سانتی متر در بازار موجود می باشد. همچنین ورقه فابریک گالوانیزه با اندازه های 2000*1000 میلی متر و 2500*1250 میلی متر تولید می شود. وزن هر ورقه رول  شده گالوانیزه با توجه به عرض و ضخامت آن حدود 5 الی 7 تن می باشد.

ورقه گالوانیزه از لحاظ شکل گیری کریستال گالوانیزه بر روی ورقه بسته به سرعت سرد نمودن ورقه و مقدار روی به سه دسته بدون گل، گل ریز و گل درشت تقسیم بندی می شود.

حفاظت از ورقهگالوانیزه به روش عملیات شیمیایی غیر فعال سازی، روغن کاری و یا هر دو روش انجام می شود.

7 مورد از مزیت های ورقه گالوانیزه:

از جمله مزیت های ورقه های آهنی گالوانیزه میتوان به گزینه های زیر اشاره کرد .

  • هزینه کمتردر انجام عمل گالوانیزینگ
  • کاهش هزینه برای نگهداری به دلیل عدم خوردگی و زنگ زدگی
  • افزایش طول عمر تا حدود20 الی 30 سال
  • اعتبار بیشتر با توجه به استاندارد ها در خصوص گالوانیزینگ ورق های فولادی
  • دوام بیشتر در برابر اصطحکاک ، خوردگی و صدمات محیطی و خورندگی
  • کنترل راحت پوشش گالوانیزه به وسیله چشم
  • محافظت کامل توسط پوشش گالوانیزه

13 مورد از کاربرد های ورقه گالوانیزه :

 

  1. صنعت حمل و نقل
  2. پانل های ساندویچی
  3. صنعت خودرو سازی و کارخانجات
  4. رابیت های مصرف شده در سقف ها
  5. صنایع کاغذ و لوله
  6. ساختمان سازی و پروژه های عمرانی
  7. یخچال ها
  8. کابینت ها و قفسه ها آشپز خانه
  9. ساخت بشکه و تانک های ذخیره
  10. سیستم تصفیه هوا و خنک کننده(کانال های کولر)
  11. مصارف خانگی
  12. صنعت الکترونیک
  13. تابلو های راهنمایی
  14. بدنه کاروان ها
  15. تابلو ها و بیلبوردهای تبلیغاتی
  16. شیروانی ساختمان
  17. لوله های آب و بخاری

3 مورد از فرآیند گالوانیزه کردن:

بارگذاری و تعلیق:

به این منظور باید اسبابی تدارک دیده شود که قطعات را در مراحل آماده سازی و غوطه وری به طور معلق بتواند جابجا نماید. باید به این نکته توجه نمود که  قبل از شروع مراحل آماده سازی هر گونه آلودگی از جمله  علائم با رنگ ، گریس ، روغن و … از سطح قطعات زدوده شود. نحوه قرارگیری و منافذ داخلی قطعات باید به نحوی باشد که محلول های شستشو و مذاب روی قادر باشد در تمام نواحی قطعه جریان یابد. اجزاء سازه ها در هنگام طراحی باید به نحوی پیش بینی گردد ناحیه ای بن بست نباشد تا هوا، محلول های شستشو( چربی گیر، اسید و فلاکس ) و در نهایت مذاب به آن دسترسی نداشته باشد.

اسید شویی:

قطعات در این مرحله به منظور برداشتن رنگ ، پوسته و سایر اکسید های فلزی در حمام اسید کلریدریک غوطه ور میشوند. سطح فولاد میبایست بطور کامل از این آلودگی ها زدوده گردد تا مذاب روی قادر گردد با فولاد بطور کامل واکنش دهد زنگ زدگی عمیق و سنگین را ممکن است نتوان به راحتی با روش اسیدشوئی برطرف کرد، به همین دلیل شاید لازم باشد از سایر روشهای مکانیکی به منظور تمیز کردن سطح قبل از اسیدشوئی استفاده کرد.

فلاکسین:

پس از اینکه قطعات اسید شوئی شدند در وان آب شسته شدند، در پایان مراحل آماده سازی در حمام گرم کلرید آمونیاکی روی قرار گرفته و به آن آغشته میشوند . محلول کلرید آمونیاکی روی، سطح فولاد را برای انجام واکنش با مذاب روی آماده می نماید.